Healingsmassage er en blid og holistisk massageform, med fokus på at give selvsindsigt, varige ændringer og bedre kropskontakt. Den kan være et supergodt værktøj til at fremme din udvikling, og være en hjælp til at give dig den styrke og bevidsthed du har brug for, til at skabe det liv du ønsker dig.


Læs mere om healingsmassage her.

KJERSTI

IVERSEN

forside     menu     priser     profil     shop     kontakt

Vil du gerne


transformere dig selv på et dybt kropsligt, mentalt, emotionelt og sjæleligt plan? komme mere tilstede og hvile i  din essens?    hæve din vibration og din klarhedhave en dejlig blød legende og groundet krop med mere energi, overskud og lethed?
Kom tilstede i kroppen, bli grounded og få tilgang til din kerne - til din intuisition, dit flow og dit unikke udtryk.


Det er i gennem kroppen vi er skabende - det er her vi mærker impulserne. Er den spent, mangler ilt, er fuld af tankemylder og all energi er steget til hovedet, er det svært at være autentisk, strålende,  nærværende, SKABENDE og powerfuld. En fri krop giver et frit udtryk.

Frigør tilgangen til dit unikke udtryk

Healingsmassage

Detox og massage

Optimer din udrensingsprosess med massage.  Massage løsner musklerne og stimulerer lymfesystemet, som spiller en vigtig rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.


Massage detoxer ikke bare i den fysiske krop. Massage kan også hjælpe dig til at rense ud gamle tankemønstre og strukturer, fortrængte og glemte følelser, som også  ligger og trækker i din energi.


Læs mere om massage og detox her.


Nærvær er en af de fineste nøgler til lykke.....

....... og :


« Jeg ved ikke hvad du gør, det føles bare helt magisk, hver gang »


« Det var meget mere end en massage det her »


« Wao - jeg har været rundt i hele verden og fået massage - det her er bare det bedste jeg har oplevet »

nyhedsbrev  JA TAK !nyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2

Kunderne siger :


Camilla, 37 år :


«Jeg glæder mig altid til en massage hos Kjersti Iversen, for jeg ved, at det bliver en time med fintfølende omsorg og en professionel, nærværende behandling. Her fokuseres på kærlig velvære og plads til bare at være. Ingen spændinger får lov til at gemme sig! Med en god intuitiv fornemmelse finder Kjersti altid de små spændte muskler, der driller kroppen, og som hun får løsnet dem én efter én, bliver kroppen altid mere fri, glad og selvhelbredende.»
Schanne Izabella

Joyfulliving.nu :


Jeg har fået massage af Kjersti flere gange og det har været en outstanding og helt unik oplevelse. Kjerstis hænder er en kunstners hænder. Hun er 100% nærværende og tilstede i sine hænder og sit sind. Hun er i flow. Hun er så nærværende at min mulighed for at mærke mig selv er forstørret på alle måder.


Når jeg går derfra føler jeg mig groundet på en ny måde..... læs ræsten af indlægget her.

bestille en tid   ♥ 
kontakt.htmlkontakt.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlkontakt.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1shapeimage_6_link_2shapeimage_6_link_3shapeimage_6_link_4shapeimage_6_link_5