Healingsmassage

Healingsmassage er en blid og holistisk massageform, med fokus på at give selvsindsigt, varige ændringer og bedre kropskontakt. Den kan være et supergodt værktøj til at fremme din udvikling, og være en hjælp til at give dig den styrke og bevidsthed du har brug for, til at skabe det liv du ønsker dig.


Er dit liv præget af ting der bare skal overståes? Er der langt mellem nydelse - og det der er sjovt og glædeligt?  Føler du dig låst fast i din situation, uden energi eller ideer om hvorledes du kan ændre dette?


Det er min overbevising og tro at alle mennesker har en iboende kraft  og vilje til at udleve sine drømme og visioner. Årsagen til smerter og mange lidelser er i mange tilfælde at denne kraft bevidst eller ubevidst bliver holdt nede. Det kan være lavt selvværd, fortrængte følelser, automatiske tanker og strukturer som har været en del af  socialliceringsprocesserne og forsvarsmekanismerne i opvæksten. Den gang var nogle af disse  nødvendige og gode, men som voksen kan de være uhensigtmæssige og stå i vejen for at dit liv er fyldt med glæde, entusiasme, kreativtet og handlekraft.


Hvad venter du på? Er ikke tiden moden til at starte en proces for at skabe det liv du ønsker dig ? Eller er du godt i gang og trænger til inspiration eller et lille skub?


Healingsmassage behandler hele mennesket. Via en kort samtale og ved at arbejde med teknikker der både når ind til dit mentale sind, din fysiske krop og det spirituelle, kan ubalancerede tilstande påvirkes og forløses. Det kan give dig tilgang til bedret kropskontakt, større mod, øget bevidsthed omkring dine ressurcer, drømme, talenter og hvorledes dit liv skal være, for at give mening.


Healingsmassage kan blive din vej til et liv fyldt med mere nydelse, glæde og livslyst.


Tag dit næste skridt nu

nyhedsbrev  JA TAK !nyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2

KJERSTI

IVERSEN

forside     menu     priser     profil     shop     kontakt

bestille en tid  
 ♥
 kontakt.htmlkontakt.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5