Schanne Izabella Schou

fra Joyfulliving.nu siger:


Jeg har fået massage af Kjersti flere gange og det har været en outstanding og helt unik oplevelse.


Kjerstis hænder er en kunstners hænder. Hun er 100% nærværende og tilstede i sine hænder og sit sind. Hun er i flow. Hun er så nærværende at min mulighed for at mærke mig selv er forstørret på alle måder.


Når jeg går derfra føler jeg mig groundet på en ny måde med flere dimensioner end jeg før har prøvet efter en massage. Og massage ja det har jeg efterhånden fået af mange, men Kjerstis hænder udmærker sig. Og det er tydeligt for mig at jeg profitterer af de mange timer hun har trænet sit nærvær i sin billedkunst. Det er healingsmassage, og ja jeg bliver nødt til at sige det, for selv siger hun ikke så meget, selv er hun på ingen måde selvpromoverende, det er healingsmassage i verdensklasse.


Hun arbejder kunstnerisk skabende med min krop, som jo i sin essens er et stykke kunst.


Hun er en åben kanal og der er fuld knald på energien. Så vidunderligt berigende, belivende og lækkert.


Massagen foregår i et lille stemningsfuldt billedkunstværksted hvor Kjerstis æstetiske sans omgiver dig på en blid og omsorgsfuld måde.


Kunstnere vil i den grad også kunne få gavn af den særlige kunstneriske massagetilgang som Kjersti har. Hun er fagligt, kunstnerisk og menneskeligt helt i top.


Efter at jeg er begyndt at få massage hos Kjersti har jeg fået endnu mere personlig power og gennemslagskraft. Jeg har fået ændret på nogle halvslatne handlingsmønstre og optimeret dem så min selvopfattelse er blevet forfriskende fornyet.


Der er så meget mere at sige om Kjerstis massage, men jeg stopper og siger i stedet: prøv det selv og se om det er noget der kan styrke din personlige power og hjælpe dig med at rense ud i gamle ubrugelige mønstre.


Mine allervarmeste anbefalinger.


Og taaaaak Kjersti for de første behandlinger. This is gonna be huge og jeg glæder mig til at mærke og indoptage de næste forandringer på min rejse ind i mit autentiske jeg.
bestille en tid  
 ♥
 kontakt.htmlkontakt.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5
tips
 JA TAK !nyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1

forside     menu     priser     profil     shop     kontakt

KJERSTI

IVERSEN