Massage og detox

Er du i gang med at rense ud i din krop via vitaminer, kosttilskud og mad, og ønsker en intensivering eller hjælp i forløbet, er massage anbefalelsesværdig. Samtidig med at det hjælper din proces, er det også dejligt og rart. En udrensningsproces kan være en hård omgang og det kan gøre godt med støtte og omsorg udefra.


Massage løsner musklerne og stimulerer lymfesystemet, som spiller en vigtig rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer. Musklene stivner ofte fordi de bliver udsat for statisk arbejde, stress, psykisk og følelsmæssige påvirkninger eller for hård træning. Dette skaber ophobninger af  affaldssstoffer i muskelvævet. Ved massage blødgøres musklene igen, blodet flyder lettere og transporten af affaldsstoffer  gennem kroppen, bliver meget mere effektivt.


Forbedret cirkulation giver også bedret blodtilførsel til hudens celler. Dette betyder også at hudcellerne bliver i stand til at modtage mere næring, som igen giver sundere hud . DIn hud kan komme til at se friskere ud, få mere glød og farve.


Massage detoxer ikke bare i den fysiske krop. Massage kan også hjælpe dig til at rense ud i gamle tankemønstre og strukturerer, fortrængte og glemte følelser, som ligger og trækker i din energi. En forbedret kropskontakt kan også give dig en øget bevidsthed i alle sammenhænge og  større mod til at ændre det der skal ændres. Dermed bliver det nemmere for dig at skabe det liv du ønsker dig.


Ønsker du at gå dybt i din udrensing anbefaler jeg healingsmassage, da dette er en helhedsorienteret form.


Læs mere om healingsmassage her.

nyhedsbrev  JA TAK !nyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2

KJERSTI

IVERSEN

forside     menu     priser     profil     shop     kontakt

bestille en tid  
 ♥
 kontakt.htmlkontakt.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4shapeimage_4_link_5