Reconnectiv healing


Reconnectiv healing er en ny unik form for healing, introduceret af Eric Pearl. Der arbejdes på meget højfrekvente vibrationer. Healingen kan komme i mange former. Nogle gange med det samme, andre gange lige så stille i tiden efter behandlingen. Måske kan du først i bagspejlet se at den har sat en hel proces i gang i dit liv.  En proces af hændelser som giver dit liv stor positiv værdi.


Det er ikke muligt at give nogen garanti for resultatet, men der er heller ingen grund til at forvente begrænsede muligheder. Positive ændringer  kan komme på alle plan i dit liv; fysisk, følelsessmæssig, mentalt og spirituelt.


Healingsenergien har sin egen intelligens og går ind der hvor det behøves. Eric Pearl har sammen med forskere ved  University of Arizona, foretaget mange forsøg og har konkluderet  at der nok sker en  omstrukturering af cellerne helt inde på DNA niveau.


Reconnectiv healing er ikke en behandling der skal gentages og gentages. Efter 1 - 5 behanlinger er processen sat i gang og skal virke et stykke tid. Det anbefales derfor at vente nogle måneder før man igen modtager nye behandlinger, hvis man ønsker det.


Ønsker du at læse mere om Eric Pearl, reconnectiv healing eller om de mange videnskabelige forsøg der er udført, kan du her klikke dig på

www. thereconnection.comEric Pearl skriver bl.a. i sin bog :


«Det jeg nu har opdaget, er at dette handler om healing i en helt anden forstand end det vi indtil videre har lært, forstået, troet på og accepteret. Denne form for healing er en udviklingsproces som aktiveres gennem gensidigt samarbejde og påvirkning fra universet på det højeste vibrationsniveau. Jeg er blevet overbevidst om at det egentlig drejer sig om en omstruktúrering af DNA, selvom jeg indledningsvis har været tilbageholdende med at indrømme det. Når vi bevæger os ind i det oversanselige ( det som ligger udenfor de fem grundlæggende sanser ), bevæger vi os ind i en verden hvor vi  er i sameksistens med en energi og et nærvær som strækker sig langt udover alt det vi har vidst indtil nu.»

nyhedsbrev  JA TAK !nyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2

KJERSTI

IVERSEN

forside     menu     priser     profil     shop     kontakt

bestille en tid  
 ♥
 kontakt.htmlkontakt.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlnyhedsbrev.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4shapeimage_4_link_5